Visuele content

Beelden zijn belangrijker dan ooit. Wij zijn dan ook enorme voorstanders van veelvuldig gebruik van visuele content. Beelden van echte mensen, foto’s die niet te gemaakt zijn, foto’s die raken. Beeldverhalen zorgen voor een verhoogd engagement. Onze beelden hebben veel kleur, zijn licht en sprekend. Ook bewegende beelden zijn het nu helemaal. Wij maken dan ook steeds meer video’s.

Posters, magazines en design

Behalve video en fotografie kunnen we ook zorgen voor uw nieuwe logo, voor de opmaak van een klein online tijdschrift, voor banners, posters en dergelijke. We werken met Indesign en Photoshop om dit te maken.

visitekaartje-voorkant

Professionele fotografie

We maken kennis onder het genot van een kop koffie en praten bij over uw wensen. Wilt u beelden van uw bestemming? Goede foto’s van uw gerechten? Een aandenken van uw gezin?

Bianca Kramer fotografie

Sfeervolle video’s

Niet voor niks zijn de Youtubers en Vloggers zo enorm populair. Het ‘ouderwetse’ TV kijken verplaatst zich langzaam naar online zodat mensen zelf kiezen wanneer zij iets willen zien. Afhankelijk van uw merk creëren wij een inspirerende sfeerfilm van een paar minuten. Een snelle review van uw restaurant of de presentatie van een menu is een originele manier van promotie.

Video kookdemonstratie Het Veerhuys

Reisvideo Valencia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *