Visuele content

Beelden zijn belangrijker dan ooit. Ik ben dan ook enorme voorstander van veelvuldig gebruik van visuele content. Beelden van echte mensen, foto’s die niet te gemaakt zijn, foto’s die raken. Beeldverhalen zorgen voor een verhoogd engagement. Mijn beelden hebben veel kleur, zijn licht en sprekend. Ook bewegende beelden zijn het nu helemaal. Ik maak dan ook steeds meer video’s.

Posters, magazines en design

Behalve video en fotografie kan ik ook zorgen voor uw nieuwe logo, voor de opmaak van een klein online tijdschrift, voor banners, posters en dergelijke. Hiervoor werk ik met Indesign en Photoshop.

visitekaartje-voorkant

 

Professionele fotografie

We maken kennis onder het genot van een kop koffie en praten bij over uw wensen. Wilt u beelden van uw bestemming? Goede foto’s van uw gerechten? Een aandenken van uw gezin? Bekijk mijn portfolio website hier.

Sfeervolle video’s

Niet voor niks zijn de Youtubers en Vloggers zo enorm populair. Het ‘ouderwetse’ TV kijken verplaatst zich langzaam naar online zodat mensen zelf kiezen wanneer zij iets willen zien. Afhankelijk van uw merk creëren wij een inspirerende sfeerfilm van een paar minuten. Een snelle review van uw restaurant of de presentatie van een menu is een originele manier van promotie.

Reisvideo Valencia

One thought

  1. Pingback: Wat we doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *